14 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:43, 12 октомври 20231min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. Млад мъж е задържан заради притежаване на наркотици от служители на полицейски участък «Изток».  Вчера следобед на улица в едноименния квартал униформените засекли 25-годишен мъж. Последвала проверка, при която у него били открити 4 полиетиленови топчета, в които се съдържала суха листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води бързо производство.

Пещера. В началото на октомври в РУ-Пещера била получена жалба от 64-годишна жителка на града. Тя информирала органите на реда, че от жилището на сестра и е извършена кражба. Неизвестен апаш използвал отсъствието на собственичката, която по това време била в чужбина и проникнал вътре. Извършена е кражба на пералня, алуминиева врата и предмети от бита. В резултат на проведеното разследване местните криминалисти стигнали до самоличността на извършителя. Оказало се, че той е 32-годишен съсед на потъпревшата. Откраднатите вещи и предмети са намерени и иззети, а по случая се води преписка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!