16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:29, 11 октомври 20231min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Криминалисти от РУ-Септември иззеха солидно количество марихуана от територията на село Виноградец. Органите на реда извършили проверка в къща, ползвана от 31-годишен жител на същото населено място. В едно от помещенията на постройката била открита около 2.55 килограма суха зелена листна маса от глави и съцветия. Последвал полеви наркотест , който отчел положителна проба за марихуана. Цялата дрога е иззета, а притежателя и задържан за срок от 24 часа. Спрямо него се води бързо производство.

Служители от РУ-Велинград вчера засекли на една от улиците в курорта лек автомобил „Мазда“, управляван от 19-годишен велинградчанин. Последвала проверка и в 23-годишен пътник във возилото униформените открили 81 полиетиленови топчета със суха растителна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а мъжът е задържан за срок от 24 часа. Освен него са задържани и другите трима във возилото, които са на възраст между 19 и 39 години. Въпреки издадените предупреждения и разпореждания на проверяващите полицейски служители тримата умишлено пречили да бъде осъществена проверката.

Снощи на улица в пазарджишкото село Црънча екип на сектор „Пътна полиция“ извършил проверка на лек автомобил „Мерцедес“. 46-годишният му шофьор бил тестван с дрегер, като уредът отчел 2.43 промила концентрация на алкохол. След полунощ на улица във Велинград автопатрул от местното управление спрял отново „Мерцедес“, зад волана на който била 54-годишна велинградчанка. Последвал алкотест, при който била отчетена 2.00 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. И по двата случая са образувани бързи производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!