03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Фатална контузия на турнира по тенис в Пазарджик

tenis na kort

Пазарджик. Злощастна развръзка спря летящия старт към финала на турнира в Пазарджик на тенис тандема Александър Донски – Звонимир Бабич вчера. Поставената под №1 двойка трябваше да се откаже на полуфинала заради тежка травма на хърватина.

Снимка : 7dnisport

Във втория сет срещу Симон Антони Иванов/Габриел Донев, Бабич се свлече на корта, крещейки от болка. С линейка той бе закаран в местната болница, а по-късно в София му бе направен ядрено-магнитен резонанс, който показа скъкване на предна кръстна връзка. Хърватинът ще се подложи на операция в родината си.

Така Иванов и Донев спечелиха с 6:4, 2:3 и отказване на съперниците. Във финала от веригата на ITF в Пазарджик с награден фонд 25 000 долара, българският тандем излиза срещу четвъртите в схемата Матей Додиг (Хърватия) и Ерик Ваншелбойм (Украйна).
Източник : / https://gong.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!