06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кандидат – кметът на Пещера Йордан Младенов откри предизборната си кампания

mladenov start mestni izbori 2023

Пещера. Кандидатът за кмет за втори мандат в община Пещера Йордан Младенов днес откри предизборната си кампания с водосвет в най-стария градски храм „Света Петка“, символ на обединението, тъй като е създаден съвместно с труда на християни и мюсюлмани.

Снимка : peshteraprim

Заявката му за втори мандат идва след серия от успешни проекти реализирани на територията на община Пещера. Избирателите му очакват от него да надгради постигнатото и да продължи да създава условия за развитие на всички хора в града, Радилово, Капитан Димитриево и с. Св. Константин.

Снимка : peshteraprim

Зад него застанаха кандидатите за общински съветници от БСП, както и доказали се бизнесмени от населеното място.

Радвам се, че зад мен, освен кандидатите за общински съветници от БСП, застанаха и хора, които не са партийно обвързани, но готови да дадат своя принос за родния си край. Хора, доказали се в своята област, с любов, ангажираност и мотивация да продължим започнатото и да превърнем община Пещера в по-чисто, по-подредено, по-сигурно и по-добро място за живот и професионална реализация. Всички ние заставаме пред вас с убеждението, че само обединени в една обща кауза, можем да бъдем ползотворни.“ – заяви Йордан Младенов.

Доказахме, че когато има добър екип, нещата се случват. Вярвам, че ще получа подкрепата на жителите на общината, за да продължим започнатото.“ – допълни той. „Приключихме един успешен мандат, смело мога да кажа, че това което обещах в началото е изпълнено в голяма степен. Направиха се ремонти на над 30 улици в цялата община, подобри се инфраструктурата в образователната мрежа, ремонтираха се изцяло две училища, четири детски градини и много други.

Днес заставам с протегната ръка към нашите съграждани, да продължим започнатото, защото в общината има още много което да се направи, мисля, че направихме първите крачки и пещерци заслужават първите крачки да бъдат продължени. Ще има много изненади, които ще представя пред избирателите по време на кампанията, с вярата, че заедно, с тяхното доверие ще продължим започнатото.“ – каза още Йордан Младенов.

Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов ще участва с №70 в интегралната бюлетина. Той е издигнат от Инициативен комитет и намира подкрепата на много свои съграждани.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!