05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Откриха обект за изграждане на ВиК система в новата, допълнена част на кв. „Луковица“

vik kv lukovica nov kvartal...

Пещера. Днес се състоя официалното откриване на обект за изграждане на ВиК система в новата, допълнена част на кв. „Луковица“. Гости на събитието бяха зам.-кмета Стефан Иванчев, представители от Общинска администрация, Йордан Младенов, представители на фондация „Америка за България“, ръководството на фондация „Тръст за социална алтернатива“, представители на Управителния съвет на Фонд за инвестиции в общността – Пещера, местни жители.

Снимка: peshteraprim

Започва изграждането на проект за водопровод и канализационна мрежа от 1 435 метра, предназначени за захранване на 72 урегулирани имота, които ще създадат нормални жилищни услови на наши съграждани от ромски произход. Общата инвестиция на строително монтажните работи на ВиК е на стойност 1 406 498,35 лв. с ДДС.

Снимка: peshteraprim

Припомняме, че Община Пещера приложи добри практики за отчуждаване на терени за жилищно застрояване, като в рамките на Меморандум за сътрудничество между Община Пещера и фондация „Тръст за социална алтернатива“ отреждат терени за жилищно строителство.

Снимка: peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!