29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Баща и дъщеря откриха своя изложба в Пещера

izlozhba stanishev.

Пещера. В градската Художествена галеря „проф. В. Стайков“ бе открита изложба „Графика и живопис“ на баща и дъщеря Александър и Александра Станишеви. Изложбата е дебют за авторите, които представят пред посетителите 42 графики- дело на Александър и 14 цветни рисунки и пейзажи на неговата дъщеря.

Снимка : peshteraprim

На откриването дойдоха приятели, почитатели на изкуството, общественици. Верен на традицията да уважава творческите постижения на пещерските творци, тук пристигна и Йордан Младенов. За творците и техните творчески намерения разказа Никола Руков- художник, график, учител по изобразително изкуство в ОУ “ П.Р. Славейков“.

Снимка : peshteraprim

Изложбата откри Гълъбина Карамитрева зам.-кмет на Община Пещера.“Всеки един от вас споделя вътрешната потребност да посегнете към листа и платното. Радостна съм, че две поколения Станишеви ще ни радват със своя творчески поглед в картините си. Пожелавам творческо дълголетие, успехи и десетки изложби в страната. На Александра пожелавам щастлива младост и творчески подем!„, каза Карамитрева.

Снимка : peshteraprim

Платната ще останат в картинната галерия до 12 октомври.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!