04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Представяне на третата стихосбирка „Път над страха“ на Димитър Драганов в Пловдив

dimitar draganov (2)

Пловдив. На 7 октомври, в 11:00 часа, поетът Димитър Драганов Драганов ще представи третата си стихосбирка „Път над страха“, издадена през месец април на 2023 г. с Издателска къща „Многоточие“, в  Пловдив, в Дружеството на писателите в града.

Книгата на автора съдържа над 80 стихотворения на различна тематика – философска, социална, любовна, както и друга. В нейното ядро 24-годишният творец разкрива със смел размах измеренията на творческите си търсения, в които не поставя никакви граници пред себе си.

С „Път над страха“ Димитър се опитва да каже, че всички ние сме способни да се изправим във всеки етап от живота си срещу емоцията страх, която може да ни попречи да живеем спокойно и радостно.       

Литературното събитие се организира с подкрепата на Дружеството на писателите в град Пловдив. Всеки е добре дошъл на 7 октомври в 11:00 часа – на ул. „Княз Александър Батенберг“ 27, където би могъл да се срещне с автора и да направи своя индивидуален опит за издигане на пътя над страха, от който като че ли днес всички ние се нуждаем.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!