29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Димитър Стоилов- на трето място в битката за финал на ДЛШ в Пловдив

dimitar stoilov 2023.

Пещера-Пловдив. 10 отбора излъчиха 12-те златни медалисти на Държавния личен шампионат за мъже в Пловдив. Първенството завърши днес, а боксьорите проведоха много здрави мачове, за да стигнат до отличията. Пред погледите на президента на БФБ Красимир Инински и главния треньор в мъжко направление Жоел Арате, финалите отговориха на големите очаквания.

В Държавен личен шампионат за мъже по бокс който се проведе в Пловдив от 12. 09 до 15. 09., Димитър Стоилов се класира на 3 място. След сърцата и мъжка битка отстъпи по точки от пак същия противник  четирикрания европейски шампион  и носител на купа „Странджа“ Радослав Росенов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!