29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Изхвърлиха Спартак Пещера от Четвърта лига

futbol

Пазарджик-Пещера. След като в неделния двубой между Марица и Спартак, гостите от Пещера демонстративно напуснаха терена, несъгласни с отсъждането на рефера Найден Гатев, беловци автоматично спечелиха служебно с 6:2, а тежки наказания грозяха Спартак.

Припомняме, че главният съдия промени решението си и първоначално не отсъди нарушение в полза на Марица. Последва контраатака за Спартак, при която падна изравнително попадение. След консултация с делегата, Гатев отмени гола и върна нарушение в средата на терена.

pzsport.info
Освен изваждането от групата пещерци получиха още наказания.

Тимът има забрана за участие във футболните нива, организирани от БФС и трябва да внесе 1 000лв глоба в хазната на футболния съюз. Костадин Харизанов и Костадин Павлов са наказани за две срещи, а всички футболисти са свободни да си търсят нови отбори.

В петък ще се проведе ново заседание на площад “Васил Левски”, когато ще стане ясно дали съдийската бригада ще бъде наказана, или действията ѝ са били правомерни.

 

 

 

 

Източник : /https://pzsport.info

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!