28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Пещера Йордан Младенов откри новата учебна година в ОУ П.Р. Славейков“

15 09 2023 p r slaveykov.......
15 09 2023 p r slaveykov
15 09 2023 p r slaveykov...
15 09 2023 p r slaveykov....
15 09 2023 p r slaveykov.....
15 09 2023 p r slaveykov......
15 09 2023 p r slaveykov........

Пещера.  Кметът на община Пещера Йордан Младенов откри новата учебна година в Основно училище (ОУ) „П.Р.Славейков“, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация.

Снимка : peshteraprim

Пред възпитаниците и учителите той сподели, че първият учебен ден се помни винаги и всички емоции от него остават в сърцето.

Знанието е сила и знанието ще ви даде свободата да правите своите избори – с тези думи се обърна към учениците ВрИД директор на училището Любка Такева :

По-късно през деня Йордан Младенов публикува в социалната мрежа впечатлението си от днешното събитие :
Скъпи приятели,
Днес отново е 15 септември- първият учебен ден, който посрещнах заедно с преподаватели, възпитаници и техните родители и близки в ОУ „П.Р. Славейков“. Под звуците на българския химн, с много цветя и ведро настроение в обновените и приказно украсени класни стаи открихме новата учебна година.
Този ден е мотив за равносметка от успеваемостта на всички усилия и решения на Община Пещера и училищното ръководство.
Днес децата прекрачиха учебния праг след основен ремонт на съществуващия учебен корпус. Подменена е изцяло покривната конструкция, изкърпена и боядисана фасадата на сградата. Нова паркетна настилка в кабинетите, ремонт на тавани и стени, нови осветителни тела и ергономично осветление. Големия ремонт завърши в срок за радост на всички – ученици, възпитатели, учители и ръководство. Сигурен съм, че през следващата година в училището ще има и нови STEM кабинети!
Сърдечно пожелавам на преподаватели и възпитаници трогателен и паметен първи учебен ден, сполучлива и ползотворна образователна година, изпълнена с получени знания и умения, нови приятелства, радостни игри и занимания!
На добър час !
Снимка : peshteraprim
Със 194 ученици започна новата учебна година местното школо

Талантите на учебното заведение поздравиха гостите на събитието с песни, танци и стихове. Тържеството приключи с изпращане на знамето на училището и националния флаг под звуците на химна. Съзидателна и мъдра учебна година !

Снимка : peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!