13 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Приключи лятното училище на Гимназията

gimnazia deca..

Пещера. С голяма радост бъдещите първокласници се включиха в традиционното лятно училище на СУ „Св. Кл. Охридски“ от 07.09. до 13.09. Техният класен ръководител Анета Коралиева проведе първите си занимания с децата, а накрая… накрая никой не искаше да си тръгва.

Снимка : личен архив

Най-новото попълнение на училището се запозна със своите учители, създаде нови приятелства. Бъдещите първокласници рисуваха с удоволствие, пяха и участваха в куклен театър.

Особено вълнение изпитаха в „зеленото училище“, което им заприлича на лунапарк. Хубавата история завърши със закуска на тревата. Накрая се разделиха с увереността, че цялата учебна година ще бъде толкова забавна и вълнуваща.

 

Елена Гивечева


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!