15 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Синята суперлуна на 30 август – за всяка зодия по нещо

zodiak

Синята суперлуна в Риби на 30 август 2023 г. не само ни насочва към по-голямата картина, но насърчава всички да погледнем отвъд изпълнените наполовина задължения, които са точно пред нас, както и към бъдещите мечти и идеали.

Суперлуната възниква, когато пълната луна изглежда по-ярка и около 7% по-голяма от обичайното, а синя луна се появява, когато има две пълни луни в един и същи календарен месец .

Те се считат за редки лунации, като се появяват само веднъж на две до три години. Луната на 30 август е изключително рядка, защото е едновременно супер и синя. Последната синя суперлуна се появява през декември 2009 г., а следваща ще се появи чак през август 2032 г.

 

Овен

Пълнолунието ще хвърли светлина върху желанието ви да се оттеглите и  покриете от общественото внимание. Въпреки че сте склонни да бъдете доста активен човек, тази суперлуна ви насърчава да прекарвате по-малко време в движение и да отделите повече за презареждане на въображението си. Ако сте се чувствали изтощени, сега е добър момент да насочите вниманието си към неща, които не изискват много физическа активност, като водене на дневник например.

Телец

По време на пълнолунието в Риби акцентът ще падне върху вашите надежди и мечти, свързани с приятелства и социален кръг. Може да откриете, че си сътрудничите с човек, който ви вдъхновява, или може да обмисляте как изглежда идеалната компания. Времето е чудесно за екипна работа, така че не забравяйте да бъдете на линия. Връзките, които създавате сега, са невероятно оптимистични и биха могли да ви предложат дългосрочна подкрепа и приятелство в дългосрочен план.

Близнаци

На 30 август пълнолунието в Риби ще освети 10-и дом от вашата рождена карта, свързан с кариера и обществен имидж, извеждайки на преден план някои от вашите надежди и желания по отношения на професията. Склонни сте да мечтаете смело и в този ден ще бъде по-лесно да си представите къде потенциално може да ви отведе работата ви. Тази суперлуна може да означава повишение или възможност да покажете таланта си пред масите.

Рак

Пълнолунието в Риби ще акцентира върху вашите настоящи системи от вярвания и философии. По време на тази суперлуна ще бъдете насърчени да разширите перспективите си, особено ако сте били притиснати от стреса на ежедневието. Моментът е чудесен за пътуване или правене на нещо необичайно, така че не се колебайте да направите промяна.

Лъв

На 30 август пълнолунието в Риби хвърля светлина върху вашите граници и задължения, които в момента споделяте с другите. Може да изплащате дълг, който е надвиснал над вас, или да коригирате близостта си с други хора и техните финансови отговорности. Може също да обмисляте възможностите, които вашите ресурси сега създават за вас, а не сте могли да видите преди. Всеки край, който настъпи сега, вероятно е прикрита благословия, така че не се страхувайте да прегърнете всякакви промени.

Дева

Докато пълнолунието в Риби се разгръща, вашите романтични отношения ще бъдат основният ви фокус. Въпреки че сте склонни да бъдете доста логичен човек, тази луна ви кани да прегърнете възможностите, които вашите връзки сега предлагат. Опитайте се да не ограничавате мисленето си, що се отнася до любов, ще ви бъде от полза да останете отворени и да се доверите на динамиката, която сте култивирали с околните.

Везни

На 30 август пълнолунието ще насочи вниманието ви към текущите ви навици и ритуали. Сега ще търсите много плавност в ежедневната си рутина, а това ви кара да направите някои промени, които подкрепят вашите крайни мечти и идеали в тази област от живота ви. Може да не е моментът да прилагате строги режими, но вместо това приемете гъвкавостта, от която се нуждаете в ежедневието си, за да функционирате по най-добрия начин.

Скорпион

Въображението ви ще се развихри по време на пълнолунието в Риби, което го прави чудесен момент за визуализиране на начините, по които можете да се отдадете на житейските удоволствия. Възможно е да достигнете повратна точка в романтична връзка или да завършите творчески проект. При всички слумаи пълнолунието на 30 август е свързано с това какво е възможно да се случи, когато дадете приоритет на удоволствието, така че със сигурност ще останете вдъхновени.

Стрелец

На 30 август пълнолунието в Риби ще хвърли светлина върху четвърти дом от вашата рождена карта, свързан с дома и семейството, извеждайки на светло идеалите ви за вашия личен свят . Въпреки че това може да не е особено активен момент за вас, ще прекарате много време, представяйки си как изглежда идеалният ви начин на живот във вашата обичайна среда. Може да почувствате нужда да се преместите или да направите промени в жилището си, които е по-добре да съответстват на мечтите ви за вашия личен живот.

Козирог

Ще се доверите на въображението си по време на пълнолунието в Риби на 30 август. Сега е моментът да изразите своите мисли и идеи, дори ако детайлите все още не са напълно изгладени. Винаги сте били мечтатели, но на тази дата ще се почувствате необичайно обнадеждени за това, което тепърва трябва да научите и разберете за света. Мислете мащабно и позволете на въображението си да ви води. Вдъхновението ще е в излишък през този ден.

Водолей

На 30 август пълната луна акцентира върху текущите ви финанси и ресурси. През този ден ще обмисляте възможностите, които вашите активи могат да ви предложат, докато си представяте начините, по които можете да се възползвате максимално от това, което в момента притежавате. Въпреки че подробностите все още се реят във въздуха, сега е чудесен момент да измислите начини да се насладите на плодовете от труда си.

Риби

Пълнолунието на 30 август хвърля светлина върху текущите ви мечти и стремежи, които имате за себе си и своята идентичност. След период на приоритизиране на рационалността пред въображението и творчеството, това е вашият момент да мислите мащабно. Къде виждате себе си в идеалния случай? Не е пресилено да вярвате, че ще реализирате това, което сте си представяли.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!