15 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Предстои : Традиционният събор на Юндола

sabor 2023

Велинград . Последната неделя на август е запазена в Културния календар на Община Велинград за традиционния събор на Юндола. Тази година ще е неговото 66-то издание. Събитието води своето начало от 1957-ма година, когато в сърцето на Родопа планина в живописната местност среща си дават млади и стари родопчани, разпилени от живота по всички краища на България.

Община Велинград е подготвила интересна фолклорна програма.

И тази година пехливанските борби ще зарадват любителите на този спорт

Местните жители и гостуващи търговци ежегодно организират различни атракциони за гостите на събора. Сред щандовете можете да откриете скара, пуканки и сладолед, така и домашно масло, сладка от горски плодове и чист балкански мед. Всеки желаещ може да си устрои пикник сред прохладата на вековните борове или да посети някоя от природните забележителности в близост до курорта.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!