02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:20, 15 август 20231min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. В края на юли полицаите от участъка били сигнализирани от ръководството на едно от училищата в обслужвания район за извършена вандалска проява. Неизвестни разбили катинар от входната врата, проникнали в двора на школото и счупили стъклата на шест от прозорците. Екипи от участъка пристигнали на място, извършен е оглед и разследването започнало. В резултат на предприетите действия скоро станало ясно, че извършителите на проявата са три момчета на възраст между 10 и 11 години. Всички те са жители на квартал „Изток“. С децата работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Брацигово. 68-годишен мъж управлявал лек автомобил „Опел“ по посока за Пазарджик. Той навлязъл с колата си в лентата за насрещно движение, където последвал удар в товарен „МАН“ с водач 57-годишен панагюрец. Наложила се намесата и на аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Панагюрище, който извадил пострадалия от деформираната лека кола. Той е транспортиран с линейка на „Спешна помощ“ в УМБАЛ „Уни Хоспитал“ в средногорския град. Мъжът е настанен  с фрактури на крака, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!