14 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:09, 7 август 20231min

Предупреждение за интензивни валежи с гръмотевици във вторник

duzhd

Двоен жълт код за валежи и гръмотевици е издаден от синоптиците на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) за вторник, 8 август.

Предупреждение е обявено за пет области на страната: Видин, Монтана, Враца, София област и Ловеч.

Източник: НИМХ

В планинските райони от тези области през предстоящата нощ (7 срещу 8 август) има повишена вероятност за локални интензивни валежи и гръмотевици с временно усилване на вятъра, предупреждават от НИМХ.

През следващото денонощие през страната ще премине студен атмосферен фронт, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).Ще има условия за градушки. Значителни ще са количествата на отделни места в планинските райони на Северозападна и Централна България. Още преди обяд от запад облачността ще се разкъса и ще намалее до предимно слънчево. Вятърът в Дунавската равнина ще се ориентира от северозапад и ще е умерен, докато в останалите райони ще е от север-северозапад. Максималните температури ще са между 23° и 28° .

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.vesti.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!