03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Бай Иван“ посрещна зрителите си на Широката поляна

lyatno kino kurort 2023

Пещера- Св. Константин. На 21 юли  / петък / от 21:00 ч на Широката поляна в с. Свети Константин, почитателите на българското кино гледаха прожекция на филмът „Бай Иван“. Културната проява е част от съпътстващите акценти в VII Национален Фолклорен Събор на народното творчество.

Снимка : Найден Йончев

Пещерци и гости в селището се събраха в прохладната вечер за да се насладят на предоставената възможност. „На кино под звездите може да чоплиш семки, да похапнеш вафли или да си доядеш ескимото – все волности, които са немислими в закритите киносалони. Уж си на кино, а покривът над теб е звездното небе. Красиво е.“ , коментира зрител и почитател на седмото изкуство.

Във филма участват Димитър Кирязов, Силвия Йорданова, Николай Кокуринков, Лидия, Николай Гурманов, Ники Станоев, Венци от “Тутурутка”, Найден Найденов – Нед, Момчил Степанов, Николай Гарабедян, Теодор Петров, Джими Нгуен и други. Режисьор е Ники Павлов, сценарият е на Димитър Кирязов, а продуцент е Infinity Films.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!