28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Бай Иван“ ще забавлява курортистите на с. Свети Константин на 21 юли

lyatno kino

Пещера. На 21 юли от 21:00 ч на Широката поляна в с. Свети Константин, почитателите на българското кино ще имат възможността да гледат прожекция на филмът „Бай Иван“. Културната проява е част от съпътстващите акценти в VII Национален Фолклорен Събор на народното творчество.

Във филма участват Димитър Кирязов, Силвия Йорданова, Николай Кокуринков, Лидия, Николай Гурманов, Ники Станоев, Венци от “Тутурутка”, Найден Найденов – Нед, Момчил Степанов, Николай Гарабедян, Теодор Петров, Джими Нгуен и други. Режисьор е Ники Павлов, сценарият е на Димитър Кирязов, а продуцент е Infinity Films.

Същинската част от всенародния празник започва в 9:00 часа на 22 юли-събота, когато на сцената ще се изявяват певци, танцьори и инструменталисти от страната. Програмата предвижда участие на Николай Учкунов, гайдарски състав „Войводите“, оркестър „Пловдив“ и Нелина.

Конкурсната програма ще продължи и в неделния ден. В 13:00 часа ще пее Петя Панева. Награждаването на лауреатите е предвидено за 16:30 часа.

“БАЙ ИВАН – ФИЛМЪТ” е пълнометражен филм, базиран на изключително популярния герой от YouTube. Сценарият не е просто поредица от скечове, а има сюжетна линия, драматургия, обрати и много хумор.

Продукцията е заснета с най-съвременна снимачна техника и в никакъв случай не изглежда като интернет клип. Монтажът е динамичен, а саундтракът – запомнящ се.

Аудиторията на проекта е основно тийнейджъри и деца. Статистиката обаче показва, че този хумор и герой са изключително популярни и сред 25–45 годишните.

„БАЙ ИВАН – ФИЛМЪТ“ е насочен към конкретна, ясно идентифицирана аудитория.

Чиста комедия. С цел смях.

ИСТОРИЯТА

Бай Иван печели участие в популярно телевизионно шоу и тръгва за „Софията“ заедно със съпругата си Спаска, за да спечели голямата награда. По пътя ги очакват музикант-стопаджия, ракия в резервоара на колата,
кражба на същата, пътуване с камион, малоумен полицай и множество други малки и големи катастрофи.

В крайна сметка Бай Иван стига до шоуто, но губи играта, захласнат по една от участничките. Освен играта е на път да загуби и любимата си Спаска.

По обратния път към Бургас, Бай Иван и Спаска са останали без нищо (дори колата им леко се е взривила), но въпреки всичко се връщат щастливи у дома, където обаче ги очаква една доста голяма изненада…

От създателите на една от най-големите български интернет сензации идва филмът, които не се притеснява да става за смях!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!