04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:07, 22 юни 20231min

Криминална хроника

Police

Пазарджик.44-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ от пазарджишкото село Синитово при маневра за ляв завой в Пазарджик се е блъснал странично в преминаващ мотоциклет „Хонда“, управляван от 62-годишен пазарджиклия. Мотористът загубил контрол над возилото си и се ударил в намиращо се наблизо дърво. Той е транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик с фрактури и наранявания в областта на гръдния кош и главата. Причините довели до инцидента са в процес на изясняване.

Пазарджик.Малолетно момче извършило кражба е установено от служители на полицейски участък «Изток». Преди няколко дни в РУ бил получен сигнал от 37-годишна жена, жителка на областния град. Тя информирала органите на реда, че в района на площад „Васил Левски“ е извършена кражба на скейтборд, който бил оставен без надзор от 8-годишния и син. Служители на участък „Изток“ провели разследване и не след дълго установили, че автор на посегателството е 12-годишно момче от Пазарджик. С детето работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Велинград. Водач на лек автомобил „Хонда“, живеещ в курортния град е блъснал пресичащата на пешеходна пътека 76-годишна жена от курорта. Пострадалата е транспортирана от линейка на „Спешна помощ“ и  настанена в областната болница в Пазарджик с фрактура на крака. И при двата случая водачите участвали в инцидентите са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите им са отрицателни. Образувани са досъдебни производства.

Велинград. Тази нощ на улица в курортния град полицейски автопатрул извършил проверка на 17-годишен младеж. Униформените установили, че момчето носи в себе си неголямо топче съдържащо суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става въпрос за марихуана. Дрогата е иззета, а тийнейджърът задържан за срок от 24 часа. Спрямо него се води бързо производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!