29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Куче нападна дете във Велинград, момченцето е оперирано

kuche

Велинград. В общинската болница в курортния град е прието дете с тежки разкъсвания по главата, след като е било нападнато от куче, съобщават от здравното заведение.

Момченцето е претърпяло няколко операции и в момента е в стабилно състояние.

Четиригодишният Румен е бил приет в болницата в късния след обед на четвърти юни. Състоянието на детето е било критично, заради тежките разкъсвания по главата, с големи тъканни дефекти и липси.

Последвали са няколко оперативни процедури, както и пластични операции за възстановяване на тъканните поражения. Пред лекарите, родителите споделили, че момченцето им е било нападнато от куче но не е ясно дали е едно или няколко кучета. Инцидентът е станал в ромския квартал на курортния град.

От полицията в Пазарджик съобщиха, че към момента към тях не е подаван сигнал за тежкия инцидент.Предстои проверка на случая. От болницата във Велинград съобщават, че детето е стабилизирано, благодарение на хирургичния екип д-р Георги Шопов и д-р Кемал Аликов.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!