29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:04, 2 юни 20231min

Учениците от ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ получиха подарък за 1 Юни

sv patriarh evtimii 1 yuni.

Пещера. За Деня на детето всички ученици от I до V клас в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ бяха изключително приятно изненадани от Томи Каймаканов – собственик на Риболовен магазин в града ни, родител на наш ученик и член на Обществения съвет към училището.

Всяко дете получи лично от г-н Каймаканов подарък – оригинална сгъваема прибираща се чаша за вода, лесно преносима, идеална за пътуване, разходки или всекидневието. Върху капака на чашите е поставен стикер с името на училището и на риболовния магазин с посланието да си подадем ръце за приятелство и за опазване на природата, която ни заобикаля.

Идеи, които стоят в основата на Иновацията на ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ и се подкрепят от родителите. С това г-н Каймаканов за пореден път доказа своята щедрост, своята подкрепа, своето желание да направи нещо за училището и неговите ученици. Този жест на внимание ощастливи децата в деня на техния празник. Благодарим! Българското училище има нужда от повече такива родители и отворени към образованието хора!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!