20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

31 май е Международният ден на блондинките

kosa
Отбелязва се от 2006 година, когато за първи път е връчена наградата “Диамантено токче”. Тя се присъжда на талантливи, умни, успешни и модерни блондинки.
Сред естествените блондинки има немалко успешни писателки, учени, телевизионни водещи, журналистки. Един от примерите е Джоан Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър. През 2006 тя става най-високоплатеният писател в света след Дан Браун.
Голям принос във формирането на мита за спорния интелект на блондинките има холивудската актриса Мерилин Монро, която става звезда с филма “Мъжете предпочитат блондинките”, в който играе много добродушна, но не по-малко глуповата блондинка, чиито житейски избори са неизменно в нейна вреда.
В същото време най-известната блондинка в света всъщност е имала кестенява коса. Тя е постигнала успех в Холивуд едва след като се разделила с нея.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!