02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Победител в областния кръг за рисунка на ОДМВР-Пазарджик е Стоян Антонов

stoyan stoyanov.j.pg

Пещера-Пазарджик. Победител в областния кръг за рисунка на ОДМВР-Пазарджик е Стоян Антонов, ученик от ОУ “ П.Р. Славейков“.

Класирането на победителите в областния кръг на конкурса за детска рисунка „Аз и детското полицейско управление“ бяха наградени лично от директора на ОДМВР-Пазарджик- старши комисар Иван Зеленков.

До участие в областния кръг на състезанието бяха допуснати 15 рисунки, победили в общинския кръг на състезанието. Сред тях и  третокласниците -Евгения Костадинова, Пламен Пенев и Стоян Антонов. От всички тях рисунката на Стоян бе класирана на престижното първо място. Тя ще бъде изпратена за участие в националния конкурс, организиран от Главна дирекция „Национална полиция“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!