05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мариян Христев : Осъществихме пореден проект за опазването и съхранението на малкото хубави места

kamera kamuka

Пещера. „Осъществихме поредния проект, които има за цел да помага в опазването и съхранението на малкото хубави места, които има прекрасния ни град.“, добрата новина съобщи Мариян Христев в социалната мрежа.

Мариян Христев

Мариян е един от малцината, които без никаква лична угода всячески се опитват да опазят природните дадености в града и околностите му. Инициатор е на редица акции по почистване на речното корито, зарибяване, опазване на културното наследство и др.

„Монтирахме соларна камера и соларни лампи на едно от най – посещаваните места от Пещерци, а именно „Камъка“. Хвърлихме доста: средства, пот и време за да направим този „малък“, но същевременно, доста солиден проект. Скъпи приятели и граждани, моля ценете и пазете това което се прави! Всеки един, който е положил усилия е пренебрегнал свободното си време, семейството си и куп други неща, за да има и да се радваме на едно по – добро място.“, допълва Мариян.
И пояснява “ Камерата има за цел да следи за :
– нанасяне на материални щети върху изградените съоръжения
– изхвърлянето на смет и други действия, които трайно увреждат природата и хабитата й.
Нямаме за цел да следим хора!
Ще се връщат записи, при констатирана на нередности.
Записите ще се разглеждат от Община Пещера и от там ще се търси наказателна отговорност на лицата, нанесли дадените щети.
С течение на времето, ще изградим още иновации, които ще са в интерес и полза на гражданите. ПАЗЕТЕ.
Благодарности на Васил Грочев, който хвърли много труд по проекта, Elenko Ushev, които финансира камерата и лампите и на останалите, които помогнаха за изграждането на това съоръжение.“

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!