26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:31, 19 май 20231min

Криминална хроника

police..

Звъничево-Братаница. Сигнал за пътно – транспортно произшествие е бил подаден на телефон 112 и касае катастрофа на пътя между селата Звъничево и Братаница, в посока Велинград. По първоначални данни лек автомобил се е блъснал в задната част на микробус, който бил спрял в района на пътя. Леко пострадала е една жена, която е транспортирана от екип на Спешна помощ до МБАЛ – Пазарджик, за да ѝ бъде направен преглед. Няма опасност за живота ѝ, движението е  регулирано в участъка на катастрофата, като се е извършвало само в едната лента за около два часа, шофирайте внимателно в този участък.

Лозен. 19- годишен водач на лек автомобил Ауди от гр. Белово е загубил управление и се е блъснал в движещ се насреща Опел, управляван от 28- годишна жена от село Ковачево. На мястото са изпратени екипи на Пътна полиция, РУ Септември, пожарната и Спешна помощ. В резултат на сериозния сблъсък е починал возещият се в Опел-а 29- годишен от същото село. В болница са транспортирани 47- годишна жена, 12- годишно момче и бебе на 1година и 10 месеца, всичките от село Ковачево. Водачът на лекия автомобил Ауди също е приет в МБАЛ Пазарджик, заедно с пътуващото до него 15- годишно момче от Белово. Състоянието на непълнолетния е тежко. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на двамата шофьори са отрицателни. Взети са им и кръвни проби. На мястото е извършен оглед от дежурна група на РУ Септември, уведомен е дежурен прокурор от Окръжна прокуратура Пазарджик. Шофьорът на Ауди-то е задържан и е под полицейска охрана в МБАЛ Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!