24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:55, 10 май 20231min

Криминална хроника

polic....

Пазарджик. Турски ТИР се преобърна на автомагистрала Тракия, тази сутрин малко след седем часа на 70 км вдясно от пътното платно в посока София. Движението се осъществява само в скоростната пътна лента, препоръчаме повишено внимание тъй като има тапа в района на произшествието. Водачът на камиона не е пострадал тежко, по данни на екипите на „Пътна полиция“ той е загубил управлението по невнимание. Очаква се техника, която да изправи ремаркето. Произшествието е отработено по административен ред.

Пазарджик. Тази нощ на улица в центъра на града автопатрул при полицейското управление в областния град осъществил спиране и проверка на лек автомобил „Мицубиши“. Оказало се, че зад волана е 37-годишен пазарджиклия, който бил под въздействието на наркотични вещества. Той също е задържан, а по случая се води бързо производство.

Септември. Вчера следобед по време на полицейска акция екипи от група „Криминална полиция“ при РУ-Септември засекли 20-годишен жител на пазарджишкото село Алеко Константиново. Последвала проверка, при която криминалистите открили у младия мъж 6 полиетиленови пликчета-тип спейсбек. След направения полеви наркотест се оказало, че те съдържат синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан в ареста. Спрямо него е образувано бързо производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!