25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър“ с победа над „Нефтохимик“

Volleyball

Хебър“ измъкна победа с 3:2 (-21, -25, 17, 15, 13) срещу „Нефтохимик“ като домакин в третия мач от финала на Супер Волей. Гостите бяха само на гейм от спечелване на титлата, но шампионите стигнаха до обрат и пратиха серията в четвърти мач. „Нефтохимик“ вече води с 2-1 във финала.

Първият гейм беше равностоен, но в края му „Нефтохимик“ игра по-добре в атака и спечели. Във втория тимът от Бургас имаше 4 точки аванс, но домакините изравниха. Успешна блокада и грешка в атака на „Хебър“ в края обаче доведе до 2:0 за „Нефтохимик“.

Домакините доминираха в третия гейм, в който натрупаха аванс още до средата. „Хебър“ играеше по-добре и успя да вкара мача в решителен пети гейм. В него двата тима бяха равностойни, но блокадата на „Хебър“ и грешки в атака за „Нефтохимик“ донесоха победата на тима от Пазарджик.

„Хебър“ завърши мача с 15 блокади срещу 5 за „Нефтохимик“. Тимът на Камило Плачи направи и 7 аса срещу 3 за съперника.

Якопо Масари беше най-резултатен за победителите с 22 точки, Тодор Алексиев отбеляза 20. Аксел Трухчев завърши с 21 за „Нефтохимик“.

Четвъртият мач от серията е в неделя от 18.00 ч.

 

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!