11 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков23:57, 15 април 20231min

Д-р Н. Пенев : Да ни е честит Великден!

D-r Nikolay Penev - do chasovnika na grada

Скъпи съграждани,

Поздравявам Ви с настъпването на Великден и отправям към Вас и към близките Ви най-сърдечни пожелания за здраве, мъдрост и благоденствие!  Този най-светъл християнски празник по добра традиция събира близки, роднини и приятели заедно, за да се почете чудото на Христовото Възкресение. Празник, който не може да се сравни с никой друг. Чудо, което ни носи заряда да вярваме и ни дава надеждата, че дори смъртта може да бъде победена със силата на Любовта и Светлината.

Живеем в неспокойни времена. Съмненията често владеят сърцата ни. Изкачваме своята Голгота, нарамили личните си кръстове. Но Възкресението е празникът на живота, на вярата и на изправянето. Победата на вярата над отчаянието, на смисъла над безсмислието и на радостта над унинието е гарантирана.

Да, понякога е мрачно, но вдигнете поглед! Грее слънце и пролетта е неизбежна. Силата на живота е непобедима.

Желая Ви светли Великденски празници! Нека има мир и разбирателство!

Нека Бог бди над делата Ви, да пази чисти мислите Ви и да закриля близките Ви!

Да ни е честит Великден!

„Христос, Воскресе!”. „Воистина Воскресе!”

 

С уважение,

 

Д-р Николай Пенев

Председател на Общински съвет- Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!