30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Възпитаниците на ЦПЛР-ОДК се завърнаха от творчески лагер

cplr odk yundola

Пещера-Юндола. Възпитаниците на ЦПЛР-ОДК се завърнаха от творчески лагер в м. Юндола. В продължение на 3 дни учениците и техните преподавали бяха отдадени на подготовка в красиви природни условия за предстоящите концертни и конкурсни изяви, сред които най-скорошен е Националния фолклорен конкурс „Орфеево изворче“ гр. Стара Загора.

Програмата беше наситена и разнообразна специално за интересите на децата. Всеки ден започваше с лека физическа подготовка сутринта, последвана от планински походи и опознаване на природата. Насладихме се на красивия горски маршрут до Пашови скали, от които се разкриваше красотата на Рила и Родопите.

Денят продължаваше с певчески, танцови и спортни дейности, свързани с програмата за изявите на децата. За втора поредна година екипът на ЦПЛР-ОДК Пещера организира творчески лагер, за който се затвърждава традицията за неговото осъществяване.

На всички наши деца и родители пожелаваме здраве и едно топло посрещане на предстоящите празници!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!