02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Избягалият от Пазарджик затворник нападнал жена

zatvor

Пазарджик. Избягалият преди няколко дни от пазарджишкия затвор рецидивист е нападнал възрастна жена в София, съобщи МВР. Мъжът бе арестуван във вторник, след пет дни издирване.

Нападението е извършено в понеделник в парк „Витоша“, разбира се от съобщение на прокуратурата. Жертвата е 82-годишна жена.

Тя била ударена по главата с камък от непознат мъж. Той отмъкнал чантата ѝ, в която имало пари, телефон и други лични вещи.

Нападателят е осъждан многократно. След бягството от затвора вероятно срещу него ще има ново обвинение освен това за грабежа.

По данни на полицията на свобода мъжът живеел скитнически и имал навика често да пътува и е бил засичан на различни места в страната.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник :  / https://www.mediapool.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!