27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Биовет“ АД осигурява наградния фонд за “Пъстроцветна Пещера”, с ваучер за 500 лв. ще си тръгне победителят

cvetnica

Пещера. За втора поредна година на 22 април ще се състои фестивалът “Пъстроцветна Пещера”, припомняме, че само преди дни “Биовет” АД обяви конкурса за най-добре зацветен двор.

Наградният фонд е осигурен от фирмата, като за първото място се присъждат 500 лв., за второ – 400 лв., а за трето – 300 лв.

Ще има както и през миналата година награда на публиката, тя ще се определи от броя на харесванията, които всеки от вас ще направи на Фейсбук страницата на “Биовет” АД.

Срокът за получаването на вашите снимки е 18 април. На 19 април всички участници ще бъдат публикувани в Biovet AD. Ще имате възможност да гласувате в продължение на три дни – 19, 20 и 21 април.

За да се включите в надпреварата изпратете снимка/снимки от своя двор на biovet@biovet.com.

Фестивалът „Пъстроцветна Пещера“ ще се състои на пл. „България“ в Пещера, като откриването е предвидено за 22 април, от 11 ч. След церемонията ще се състои концерт на фолклорната формация към ЦПЛР – ОДК – гр. Пещера.

За участие са поканени и фирми търгуващи с цветя, от които ще можете да си закупите саксийни растения за дома и дворната градина. Ден преди провеждането на Фестивал „Пъстроцветна Пещера“ фирма „Биовет“ АД ще зацвети междублоково пространство или градина, на място посочено от Община Пещера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!