12 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

1 април е Ден за размисъл

vot
Забранени са предизборните послания и политическата агитация както днес, така и в самия ден на вота, а също и оповестяването на социологически проучвания за електоралните нагласи. Хиляди членове на секционни комисии както в страната, така и в чужбина днес са ангажирани с подготовката на вота.
Гласуването в неделя ще започне в 7.00 часа и ще приключи в 20.00 ч. При струпване на опашки изборният ден може да бъде удължен най-късно да 21.00 ч.
Гласуването в чужбина ще започне още тази вечер – в 21 часа българско време .
Първи ще отворят двете секции в Нова Зеландия – в Крайстчърч и Окланд, а след тях и шестте секции в Австралия.
Изборният ден зад граница също ще започва в 7 сутринта, местно време.
Утрешните парламентарни избори са важни за турците с български паспорти в южната ни съседка. Там са разкрити най-много изборни секции зад граница – 162.
Кандидати за народни представители са общо 5 621 като са издигнати от 14 партии и 7 коалиции. По списък избирателите на 2 април са 6 651 284 души.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!