04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Тенис на корт „Vamos“ вече разполага с импровизирана библиотека

mazhoretki tenis klub

Пещера. По инициатива на треньора Радомир Тонев, Клуб за тенис на корт „Vamos“ вече разполага с импровизирана библиотека. Всеки любител на българската и световна литература, може да посети спортната база и да почете по време на почивката си.

На тенис кортовете в град Пещера, стопанисвани от тенис Клуб “ Vамоs“, можете да се насладите на перфектни условия за практикуване на любимия спорт. След тяхното реновиране, те са любимо място за игра не само на любителите на тениса в град Пещера, а привличат тенисисти от целия регион.
Ако сте начинаещи и искате да играете тенис на корт, не се колебайте да прекрачите прага на спортното съоръжение, ръководството се е погрижило и си партнира с треньори, професионалисти. Радомир Тонев и Ира Тодориева ще помогнат да всеки начинаещ да усвои спортната дисциплина и да и се наслаждава на професионалните условия и отличното обучение.
Peshteraprim припомня, че на 1 април /събота / от 10:00 часа, всеки посетител ще има възможността да се срещне и разговаря с Радомир Тонев Тонев- лицензиран треньор към БФТ. Проявата е включена в традиционната проява „Ден на отворените врати“.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!