18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:28, 22 март 20231min

Криминална хроника

police

Пазарджик. по време на спецакция полицаи от Районно управление на МВР – Пазарджик, съобщи наш източник. Полицейските действия са започнали около 22.00 ч. снощи, като са претърсени адреси в село Калугерово. На един от тях проверяващите се натъкнали на модерна оранжерия за отглеждане на канабис. При обиск в дома на собственика се оказало, че той притежава и голямо количество суха листна маса. Има арестуван по случая. Припомняме, че преди две години пак в Калугерово в склад, в който имаше „ферма за биткойни“, бе намерена и модерна оранжерия за производство на марихуана.

Калугерово. Служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик проведоха полицейска акция по противодействие на разпространението и производството на наркотици. Действията им са подпомогнати от колегите им от полицейския участък в Лесичово. В хода на спецоперацията са извършени обиски и претърсвания на апартамент и две къщи в Пазарджик и пазарджишкото село Калугерово, съобщи говорителят на ОДМВР – Пазарджик. И трите адреса са обитавани или ползвани от 32-годишен мъж, жител на село Калугерово. Той е познат на органите на реда, криминално проявен. И на трите места били обособени оранжерии на закрито за отглеждане на марихуана. Те са оборудвани с осветление, вентилация, системи за контрол над влажността, температурата, въздуховоди, прибори са отглеждане и разсаждане. Криминалистите от РУ-Пазарджик са установили и иззели общо 250 растения от рода на конопа в различен стадии на развитие. Те представляват близо 36.6 килограма зелена листна маса от глави и съцветия. Освен това в апартамента обитаван от мъжа в Пазарджик са открити още около 1.9 килограма суха марихуана подготвена за пакетиране. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а цялата открита дрога и съоръженията са отглеждането и са иззети. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под надзора на прокуратурата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!