27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Две нови съдомиални машини работят в ДГ“Сокола“

dg sokola

Пещера. 69 деца на възраст от три до шест години ще получават питателна храна в съдове почиствани в новите съдомиални машини „Gorenje „, които преди няколко седмици им предостави „Биовет“ АД. Те вече са монтирани в кухненските блокове на Детска градина „Сокола“, а новината съобщи директорката Марияна Велкова.

Мариана Велкова Снимка : peshteraprim

Изказваме благодарност за бързата реакция и разбирането проявени от страна на ръководството на „Биовет“ АД, тъй като от много време се нуждаем от подобна техника. Старите стерилизатори вече не могат да бъдат ремонтирани, поради високо ниво на амортизация. С тези съдомиални машини осигуряваме на децата необходимите за подобна институция хигиенни изисквания„. – каза директорката.

Снимка : peshteraprim

Всяка от съдомиалните побира по четиринадесет комплекта съдове.Тя изрази и благодарността на целия персонал в детското заведение, като подчерта, че нейни възпитаници са и децата на служители от „Биовет“АД.

Снимка : peshteraprim

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!