20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Троен празник за Клуб на инвалида в Пещера

ODK

Пещера. Дами от Клуб на инвалида в Пещера празнуваха 8 март – Международен ден на жената и празник на майката. На тържеството бяха отбелязани 1 март- ден на Художествената самодейност и Националния празник 3 март.

 Йордан Младенов кмет на Общината беше гост на тържеството.
Снимка : Стоян Йовчев

Градоначалникът бе посрещнат много сърдечно и топло от членовете на  Общинската организация. Той отправи приветствие към присъстващите на тържеството дами, като пожела здраве, щастие, успехи, кураж и висок дух. Младенов се ангажира да продължава да защитава социалните, здравните и чисто битовите интереси на хората с увреждания за да се облекчи ежедневието им „и да направим живота им по-лек, по-сигурен и спокоен.“

Снимка : Стоян Йовчев

Тържеството се организира за поредна година от ръководството на сдружението, в което членуват 348 човека от Пещера, Радилово и К. Димитриево. Председателят на хората с увреждания Дафинка Василева поздрави присъстващите и подчерта, че всеки в залата знае цената на щастието и живота.

От свое име и от името на членовете на клуба, тя благодари на Община Пещера за разбирането и отличното взаимодействие , както и на своите спонсори. За доброто настроение на празнуващите песни пяха хористите от ВГ “ Горска теменужка “ с ръководител Рашко Тилев.

Снимка : Стоян Йовчев

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!