26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ще се проведе представяне на проект на Анализ на потребностите на Община Пещера от социални услуги на общинско и областно ниво

mikrofon

Пещера. Във връзка с чл.35, ал.1, т.1 и т.2 от Закона за социалните услуги и на основание чл.42 от  Наредбата за планирането на социалните услуги на 14 март 2023 г. от 17.00 часа, в Заседателната зала на Общински съвет – Пещера, ул. „Дойранска епопея“ №17 ще се проведе представяне пред широката общественост на проект на Анализ на потребностите на Община Пещера от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и обществено обсъждане на Предложение за планиране на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет, които да бъдат включени в Националната карта на социалните услуги.

Целта на обсъждането е да бъде чуто мнението, становището и предложението на максимално широк кръг от заинтересовани страни, във връзка с разработения анализ на потребности и предложението за планиране на социалните услуги.

Проектите на Анализа на потребностите на Община Пещера от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и Предложението за планиране на социалните услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет са публикувани на интернет страницата на Община Пещера – www.peshtera.bg.

Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодаря за желанието за участие и съдействие!

 

С уважение,

 

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ (п)

Кмет на Община Пещера

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!