26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:26, 9 март 20231min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. Криминалисти от ОДМВР задържаха мъж притежаващ наркотици. Това е станало по време на полицейска акция за противодействие на притежанието и разпространението на дрога. Екипи от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик извършили претърсване на апартамент в областния град, обитаван от 32-годишен жител на пазарджишкото село Росен. Вътре органите на реда открили сух зелена листна маса, която след направен полеви наркотест се оказала марихуана. Дрогата, чието количество е около 21 грама е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

Септември. Служители на РУ са установили самоличността на трима мъже измамили пенсионер. В управлението постъпила жалба от 66-годишен жител на септемврийското село Варвара. Той информирал органите на реда, че трима мъже му обещали да му докарат дърва за огрев. За целта обаче той трябвало да предплати сумата от 180 лева. Въпреки това мъжът така и не получил дърва. При извършените действия по разследването служители от РУ-Септември установили, че измамниците са всъщност трима мъже на възраст между 30 и 40 години, всичките от велинградския квартал „Анезица“. Един е задържан, а другите двама се издирват. По случая е образувано досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!