05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:32, 24 февруари 20231min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. На улица в Пазарджик автопатрул при полицейски участък „Изток“ проверил 35-годишна жителка на квартала. У нея органите на реда намерили три полиетиленови топчета съдържащи синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, притежателката и задържана, а по случая се води бързо производство.

Велинград. На улица във Велинград служители от група „Криминална полиция“ извършили проверка на 19-годишен тийнейджър от курорта. Той признал пред органите на реда, че носи в себе си пластмасово шишенце с метадон. Младежът предал на полицаите забраненото вещество и е задържан в ареста за срок от 24 часа.

Септември. Вчера преди обед в РУ-Септември бил подаден сигнал за извършвана кражба от строителен обект, намиращ се по поречието на река „Яденица“. При последвалата бърза реакция служители от участъка в Белово заварили на мястото 42-годишен мъж от септемврийското село Злокучене. Той бил атоварил в леката си кола 19 пръта с арматурно желязо от стоежа с намерение противозаконно да ги присвои. По случая се води преписка.

Панагюрище. Вчера следобед в РУ-Панагюрище се получил сигнал от служители на РДГ София-област. В района на бивш рудник лесничеите засекли товарен „Щаер“, управляван от 69-годишен панагюрец. На мястото незабавно била изпратена дежурна група от полицейското управление в средногорския град. Полицаите установили, че мъжът превозвал 10 кубика иглолистна дървесина, която не била маркирана и без документи за произход. Камионът и дървата са иззети и оставени за съхранение в база на ДГС-Панагюрище. По случая е образувано досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!