07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:12, 24 февруари 20231min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. Екипи на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик засекли двама мъже от пазарджишкото село Главиница. Последвали проверки, при които у 44-годишен мъж и неговия 35-годишен съселянин били открити общо три блистера, в които имало 23 таблетки от забранено за свободна продажба лекарствено средство. Лекарствата са предадени доброволно от двамата, а те са задържани в ареста за срок от 24 часа.

Пазарджик. Жена е задържана за извършена от нея вандалска проява. Случката се разиграла вчера по обед на улица в областния град. 44-годишна пазарджиклийка срязала предна и задна гума на паркиран лек автомобил „Ауди“. Собственик на возилото е 44-годишен мъж, който е и неин съсед. Извършителката е задържана в ареста за срок от 24 часа. Спрямо нея се води бързо производство.

Белово. Автопатрул от РУ-Септември спрял на улица в планинското градче лек автомобил „Ауди“. Возилото било управлявано от 59-годишен столичанин, а с него пътували двама братя на 58 и 52 години. Унифорените установили, че по време на проверката по-големият брат предал на по-малкия полиетиленов плик със суха зелена листна маса. При направен полеви наркотест се оказало , че става дума за синтетичен канабиноид с обща маса около 54 грама. Дрогата била предадена от единия на другия, защото по-малкият брат бил с психическо заболяване и така 58-годишният мъж целял да избегне носенето на наказателна отговорност. Въпреки това полицаите стигнали до истината и той е задържан в ареста на РУ-Септември за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, води се бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!