04 юни 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Десетки поднесоха цветя на паметника на Васил Левски в Пещера
Снимка : peshteraprim

Димитър Насков14:11 | 18 февруари, 20231min
levski 2023

Пещера. Представители на политическите сили от града, общественици и граждани се събраха пред паметника на Васил Левски, за да отдадат своята почит и признателност към един от най-великите синове на страната ни.

Снимка : peshteraprim

Слово за синът на България произнесе Люба Шопова- председател на Общински комитет „В. Левски“, след което ученици от СУ „Св. Кл. Охридски“ , ОУ“П.Р.Славейков“ и ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ изпълниха рециталът „Бесилото“ по романа на Яна Вазова „Левски“.

Снимка : peshteraprim

С падане на колене и едноминутно мълчание присъстващите почетоха паметта на Апостола. За да се преклонят пред делото на националният ни герой, тук пристигнаха ученици, преподавателите им, общественици и граждани, представители на НПО.

Снимка : peshteraprim

Венци и цветя поднесоха кмета на Община пещера Йордан Младенов, председателят на Общински съвет д-р Н. Пенев, Общински комитет „В. Левски“, Общински съвет на БСП, Общинска организация на ГЕРБ, Общинска организация на СДС, Общинска организация ВМРО. Цветя пред паметника поставиха ученици и директори от училищата : „П.Р.Славейков“, Л.Каравелов“, „М. Куманов“, Св.Кл.Охридски“, „Св.Патр. Евтимий“,“ ДГ „Сокола“ и ОП „ЧПОИ“, граждани.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!