27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В неделя: Община Пещера и „Биовет“ АД канят на спортен празник в Свети Константин

ski pista

Пещера-Св. Константин. Зимен спортен празник ще се състои на 19 февруари, неделя, на Дългата поляна в Свети Константин, съобщиха организаторите от Община Пещера, СК „Фаворит“ и ТД „Купена“. Мероприятието ще се проведе с финансовото съдействие на „Биовет“ АД. Събитието ще започне в 10:30 ч.

Зимният спортен празник е посветен на желанието на хората да живеят активно, да спортуват, да се отдават на физически и забавни занимания през зимата, като се наслаждават на емоциите, които предоставят природата и планината. Първоначалната идея бе празникът да се състои в събота, но тогава се пада и християнският ден за почитане на мъртвите – „Задушница“, това наложи промяна в деня на провеждане на надпреварата.

Участниците ще се състезават в ски-алпийска дисциплина Гигански слалом (JS), като са разпределени в четири възрастови групи:

до 8 години

до 10 години

до 12 години

до 14 години

Момичетата и момчетата ще се надпреварват по отделно.

За всички деца са осигурени и занимателни игри като теглене на въже, скачане с чувал в снега и др. Записванията за състезанието се правят до 17 часа, на 17 февруари, на телефон: 0898985470, Георги Юруков – СК „Фаворит“, съобщи Костадин Кехайов от Общинска администрация.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!