04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:49, 9 февруари 20231min

Криминална хроника

police.

Пазарджик. През ноември миналата година в РУ-Пазарджик била депозирана жалба за извършена кражба от хипермаркет в областния град. Неизвестен отмъкнал риболовни принадлежности. При извършените действия по разследване от служители на сектор „Криминална полиция“ се установило, че автор на посегателството е 16-годишен тийнейджър от село Звъничево. По случая е образувано досъдебно производство.

Велинград. Пешеходка е пострадала при пътен инцидент във Велинград. Екипи на полицейското управление са издирили водачът причинил произшествието, тъй като се е укрил, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик. Сигнал за случилото се бил подаден вчера сутринта. По първоначални данни лек автомобил „Пежо“ при завой на дясно блъснал пресичащата улицата 75-годишна жена от Велинград. Вместо да и окаже помощ и да изчака пристигането на органите на полицията водачът напуснал местопроизшествието. Жената е била транспортирана във велинградска болница с фрактура на левия крак, без опасност за живота. В резултат на предприетите действия полицейски служители са установили, че водачът е  67-годишен жител на курорта. Пробите са употреба на алкохол и наркотици са отрицателни, а по случая се води досъдебно производство.

Пещера. Вчера в полицейското управление в Пещера бил получен сигнал за извършена кражба на смартфон, ползван от 14-годишен тийнейджър от пещерското село Радилово. При проведените незабавни действия от страна на служители от група „Криминална полиция“ при РУ-Пещера се установило, че автор на посегателството е 15-годишно момче от пещера. Той предал на органите на реда откраднатия телефон. С момчето работи инспектор „Детска педагогическа стая“.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!