02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Благотворителността в ПГХВТ“Атанас Ченгелев“ ще бъде целогодишна

blagotvoritelnost

Пещера.

Снимка : архив peshteraprim

Добри хора,

Измина цял месец от Новата 2023 календарна година! Смело стъпихме и във февруари. Нека си пожелаем здравето да съпътства неотменно живота на всички ни. Нека то е крепко и непоклатимо!
Щастливци сме всички, които го притежаваме и поради наличието на този факт имаме възможност да работим, да се придвижваме самостоятелно от едно на друго място, да задоволяваме всичките си потребности, да мечтаем. Знаем, че има хора, на които тази привилегия е отнета.
Знаем също така каква е ситуацията в родината ни и как държавата не може да се справи с обгрижването им. Тези тъжни истини трябва да ни мотивират да направим така, че дори и с малко, да увеличим надеждата за пълноценен живот на някой в нужда.
Снимка : архив peshteraprim
Това предложение дойде от преподавателя по физическо възпитание и спорт в училището ни Иван Главненски, който сподели убеждението си, че благотворителността трябва да е целогодишен милосърден акт, а не да се случва само по Коледа.
Цялата ни училищна общност прие идеята и решихме да я осъществим, като привлечем и съмишленици.
Ние поставихме дарителска кутия, в която всеки работещ и учащ се в училището ни, който има възможност и желание, ще може да дава своята лепта за нечие спасение или подобряване качеството на живот.
Призоваваме Ви да се присъедините към нашата инициатива! Нека всички училища в града ни, а защо не и в страната, бъдем добротворци целогодишно!
Славия Златанова
директор ПГХВТ“Ат. Ченгелев“

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!