27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:57, 2 февруари 20231min

Метеорологична прогноза

vreme

Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) обяви за 2 февруари, жълт предупредителен код за силен вятър. Кодът е в сила за : Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, София, София Област, Пазарджик, Пловдив, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Шумен, Силистра, Добрич и Варна.

Вятърът ще отслабне и ще е предимно умерен, ще се ориентира от запад-югозапад. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°. Около и след обяд от запад облачността ще се увеличава и вплътнява.

Ще започнат слаби валежи от дъжд, които вечерта ще преминават в сняг и в Рило-Родопската област ще са временно интензивни.

Дневните температури ще се повишат още малко и ще са между 7° и 12°.

Край Черноморието на отделни места ще превали слаб дъжд.  Максималните температури ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е от 6° до 9° по южното.

Над планините ще има валежи от сняг, предимно слаби, вечерта в Рило-Родопската област ще са временно интензивни. Ще бъде ветровитос  бурен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1 200 метра ще бъде около минус 1°, на 2 000 метра – около минус 7°.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!