24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Peshteraprim: Две години – проверена информация, коректност, стотици читатели

press news

Пещера. Две години, месечна, седмична и еднодневна среща с читатели от страната и чужбина. С информация проверена, достоверна и актуална. Към peshteraprim се присъединиха много хора, писаха ми, напътстваха и справедливо изискваха.

Намеренията в този сайт да се публикуват материали, които са с обществена значимост, важни акценти от живота на Пещера и България -в помощ на читателя, са реалност. В изминалите дни в дигиталното пространство бяха публикувани 11 489 новини.

Потребители на peshteraprim.com са на възраст 20 до 75 год., превес вземат дамите, последвани от любознателните господа.  Повече от 89 % четат публикациите през мобилните си устройства. Сайтът е регистриран в analytics.google.com, което носи информация и ежедневна статистика за най-четени материали, посещаемост, предпочитания на читателите в реално време.

След официалния старт на 26 януари 2020г., сайтът изпълнява своето кредо : Заедно водим с истинска добавена стойност- не стойност на намеренията.

Искам да благодаря на всички, които четат и пишат в този сайт, които споделят това, което ги вълнува в социалните мрежи! Да си пожелаем от страниците на peshteraprim.com, да научаваме градивни акценти, които определят живота на всеки от нас в общността!

Д. Насков

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!