24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:54, 10 януари 20231min

Криминална хроника

police..

Пазарджик. Вчера следобедънеизвестен се качил в паркиран на улица в пазарджишкото село Добровница лек автомобил „БМВ“. 18-годишният собственик на возилото допълнително улеснил извършителя, като оставил ключовете на таблото. Малко по-късно колата се блъснала в електрически стълб, а водачът избягал. В резултат на проведеното разследване от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик станало ясно, че автоапашът е 19-годишен жител на гр. Септември. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик, а спрямо него се води досъдебно производство.

Пещера. На телефона за спешни повиквания-112 в РУ-Пещера бил получен сигнал от 36-годишен пазарджиклия. Той се представил за служител на фирма занимаваща се разнос на хляб и хлебни изделия. Според думите му, докато разтоварвал хляб пред търговски обект със служебния микробус бил нападнат от непознат мъж и ограбен. По първоначални данни липсвала чантичката му с около 7 000 лева. Периметърът около местопроизшествието незабавно бил отцепен, на мястото пристигнал екип от криминалисти, разследващ полицай и експерт. Не след дълго обаче служителите установили противоречия в показанията на потърпевшия и накрая се оказало, че става дума за инсценировка. Станало ясно, че изчезналите пари са в същност около 3 000 лева и са оборотни пари на фирмата, в която работи. Средствата са присвоени и похарчени от самия служител, който решил да оправдае липсата им с инсценирания грабеж. По случая се води досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!