28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:42, 5 януари 20231min

Криминална хроника

police

Пазарджик. Вчера в хранителен магазин в Пазарджик също била извършена кражба. Апаш задигнал портмоне с намиращи се в него лични документи и сумата от 200 лева, собственост на 48-годишна жена от областния град. При проведеното разследване „по горещи следи“ и незабавни действия на дежурните автопатрули била задържана авторката на посегателството. С изненада униформените установили, че това е 76-годишна жена от Пазарджик. По случая е образувано бързо производство.

Септември. В първите дни от годината в РУ-Септември e постъпила жалба от 44-годишен жител на същия град. Той информирал органите на реда, че за времето от 26 до 31 декември неизвестен е проникнал в къщата му. Така мъжът се простил с електрическа водна помпа, стълба и около 2.5 кубика нарязани дърва за огрев. При проведеното разследване полицаите от управлението стигнали до самоличността на извършител. Оказало се, че това е 21-годишен септемвриец. Открити се и вещите обект на кражбата.

Сестримо. Незаконен казан за варене на алкохол е установен при проверка в къща в беловското село Сестримо. Вчера криминалисти от РУ-Септември проверели къщата на 67-годишна жителка на село Сестримо. Вътре органите на реда открили наличието на незаконен казан за варене на ракия и около 15 литра алкохол без бандерол. Саморъчно направеното съоръжение и алкохолът са иззети, а по случая се води преписка.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!