05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът награди изявените спортисти на Пещера

Пещера.  „Многобройни са завоюваните отличия и постигнатите успехи в регионални, национални и международни състезания през 2022г.“, каза кметът Йордан Младенов на церемония по връчване на  грамоти и купи  на спортисти от 11 спортни клуба. Присъстваха и треньори, представители на спортните клубове и дружества в Пещера, съмишленици, приятели.

Снимка: peshteraprim

Преди да се пристъпи към награждаването, присъстващите получиха поздрав от талантите от ЦПЛР-ОДК Пещера.

Снимка: peshteraprim

„Стараем се да инвестираме в спортната инфраструктура, субсидираме спортните клубове, довършвме разширението на градския стадион, успешно вървят процедурите за старт по изграждането на новата спортна зала в Пещера. Вие сте силата, която възражда спорта в Пещера, желая спортни успехи, призови отличия, здраве и късмет!, сподели пред присъстващите Младенов.

Снимка: peshteraprim

Награждаването се състоя в Художествената галерия „Проф. Веселин Стайков“. В края на церемонията спортните дарования на града поискаха да запечатат на снимка тържествения за тях момент за спомен.

Снимка: peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!