24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мил жест на бивши ученици на Гимназията

su_sv_kl_ohridski

Пещера. Учениците от бившия VIII г клас на ЕСПУ „Кл. Охридски“, випуск 1989 г., добавиха още един щрих към коледното настроение на училището.

Впечатлени от скорошния спектакъл по случай 115-годишния юбилей на Гимназията, те зарадваха всички участници със скромни подаръци. Споделиха, че видяното на сцената ги е върнало в ученическите им години, че пред тях са оживели любимите им учители. Пожелаха на тези, които сега стоят на техните чинове, винаги да носят Гимназията в сърцето си.

А учениците, които имаха роли в спектакъла, наистина заслужават похвала. По-голямата част от тях излязоха за първи път на сцена точно за юбилея, без обаче да покажат притеснението си от светлините на прожекторите и от публиката. На спектакъла по нищо не пролича напрежението им, защото се бяха раздали на репетициите.

Ръководството на СУ „Св. Кл. Охридски“, настоящите учители и ученици изказват за пореден път огромната си благодарност към всички, които не забравят любимото си училище!

 

Валентин Стоянов


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!