29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пътуващата изложба „Хората от моя роден град“ пристигна в ОУ „Свети Патриарх Евтимий“

ОУ"Св. Патриарх Евтимий"  В очакване на учениците

Пещера. Пътуващата изложба от третото издание на конкурса организиран от „Биовет“ АД – „Пещерските будители“ пристигна в ОУ „Свети Патриарх Евтимий“. След като в продължение на две седмици тя можеше да бъде видяна в СУ“Св. Климент Охридски“, в рамките на Климентовите дни, днес наградените рисунки и фотографии бяха експонирани във фоайето на втория етаж на пещерското училище, което през годините се е превърнало в емблема на качествено образование. Изложбата бе открита от директорката Калинка Павлова.

Снимка : peshteraprim

Тя благодари сърдечно на своите възпитаници за отличното представяне в тазгодишния конкурс, където учениците завоюваха рекорден брой призови места и също така са най-многобройната група от участници.

„Горда съм с вашите постижения, искам да благодаря на ръководството на „Биовет“ АД, че превърна това творческо състезание в традиция, в която могат да вземат участие всички деца, които обичат да рисуват, пишат или снимат. Надявам се, че догодина вие отново ще направите така, че нашето училище да бъде първо в своите постижения“. – подчерта директорката. Тя припомни и това, че „Биовет“ АД винаги откликва на молбите за съдействие на различни инициативи, които се организират от школото.

Снимка : peshteraprim

Г-жа Павлова покани наградените ученици да излязат пред останалите, а редом с тях малко по-късно застанаха и останалите участници в надпреварата, като те също получиха грамоти. Всички ученици получиха от организаторите на конкурса на „Биовет“ АД и флаш – памет, като в нея е направен запис на церемонията по връчването на наградите на 1 ноември.

Снимка : peshteraprim

Г-жа Павлова разказа, че тази седмица в училището тече инициативата „Коледна магия“, като всеки учебен ден до Рождество Христово е посветен на различно събитие. Вчера децата са посрещнали Дядо Коледа, който е пристигнал при тях слизайки от близкия хълм, а днес бе ден на коледните шапчици, като всяко дете може да носи свободно своята шапчица на елф или джудженце.

Снимка : peshteraprim
Снимка : peshteraprim

„Учениците от Училищния ученически съвет, със съдействието на Янка Костадинова – главен учител, разработиха програмата за всеки от дните на тази интересна и дългоочаквана седмица, в която ще оживее коледния дух и ще има много изненади за ученици и учители.“ – допълни г-жа Павлова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!